..::Ünlüler Fan::..

Türkiyenin en iyi ünlüler fanı...
 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Cindy Crawford

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
..::XENA::..
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 103
Kayıt tarihi : 17/08/09
Yaş : 28
Nerden : istanbul

MesajKonu: Cindy Crawford   Salı Ağus. 18, 2009 2:39 pm

Cindy Crawford




20 Şubat 1966 ABD
Cynthia Ann "Cindy" Crawford (d 20 Şubat 1966, DeKalb, Illinois) ABDli manken, sinema ve reklam filmi oyuncusu.

DeKalb
Lisesini 1984 yılında bitiren Crawford, Northwestern Üniversitesi Kimya
Mühendisliğini kazandı ancak eğitimine sadece bir yarıyıl devam etti.
Eğitimini bıraltıktan 16 yaşında başladığı fotomodelliğe hız verdi ve
Chicagoda fotoğrafçı Victor Skrebneski ile çalışmaya başladı. 1986
yılında Manhattana yerleşti. 1989 ile 1995 yılları arasında MTVnin
House of Style programında hosteslik yaptı. 1995 yılında ilk sinema
filmi Fair Gamede William Baldwin ile birlikte başrolü paylaştı. 177 cm
boyu ve kahverengi saç ve gözleriyle aranılan bir oyuncu ve manken olan
Crawford 1980ler.. Tümü
20 Şubat 1966 ABD
Cynthia Ann "Cindy" Crawford (d 20 Şubat 1966, DeKalb, Illinois) ABDli manken, sinema ve reklam filmi oyuncusu.

DeKalb
Lisesini 1984 yılında bitiren Crawford, Northwestern Üniversitesi Kimya
Mühendisliğini kazandı ancak eğitimine sadece bir yarıyıl devam etti.
Eğitimini bıraltıktan 16 yaşında başladığı fotomodelliğe hız verdi ve
Chicagoda fotoğrafçı Victor Skrebneski ile çalışmaya başladı. 1986
yılında Manhattana yerleşti. 1989 ile 1995 yılları arasında MTVnin
House of Style programında hosteslikyaptı. 1995 yılında ilk sinema
filmi Fair Gamede William Baldwin ile birlikte başrolü paylaştı. 177 cm
boyu ve kahverengi saç ve gözleriyle aranılan bir oyuncu ve manken olan
Crawford 1980ler ve 1990lar boyunca tüm dünyada hızla tanınmaya
başladı. Gianni Versace, Escada, Revlon, Ink, Omega, Maybelline ve
Clairol markalarının yüzü oldu. 2002 yılında People dergisi tarafından
en güzel 50 insan arasında gösterildi. 2006 yılında Maxim dergisinin
listesinde 26. sırada yer aldı. 2008 yılında VH1 listesinde 3 numaraya
yerleşti. Crawford mobilya tasarımlarını "Cindy Crawford Home
Collection" adıyla piyasaya sundu.

Aktör Richard Gere ile
1991-1995 arasında evli olan Crawford, 1998 yılında eski model ve iş
adamı Rande Gerber ile evlendi. Bu evliliğinden Presley Walker (1999)
ve Kaia Jordan (2001) adlarında iki çocuk sahibi oldu

Filmografi

Cindy Crawford: Shape Your Body Workout (1992)
Cindy Crawford: The Next Challenge Workout (1993)
Unzipped (1995)
Catwalk (1995)
Fair Game (1995) ... Kate McQueen
Frasier: Halloween (1997)
54 (film) (1998) ...VIP Patron
Sesame Street: Elmopalooza! (1998)
Beautopia (1998)
The Secret World of... Supermodels (1998)
Cindy Crawford: A New Dimension (2000)
Bodyguards (2000) ... kendisi
The Simian Line (2001) ... Sandra
"Sunrise, Australia" (2007)
The Tyra Banks Show (2007)

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://unluler.allgoo.us
 
Cindy Crawford
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
..::Ünlüler Fan::.. :: Ünlüler :: Mankenler-
Buraya geçin: