..::Ünlüler Fan::..

Türkiyenin en iyi ünlüler fanı...
 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Kim Jeong Hoon

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
..::XENA::..
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 103
Kayıt tarihi : 17/08/09
Yaş : 28
Nerden : istanbul

MesajKonu: Kim Jeong Hoon   Perş. Ağus. 20, 2009 6:33 pm

Kim Jeong Hoon

sim: Kim Jeong Hoon (Kim Jung Hoon)
Namı Diğer: John Hoon
Çince İsimi: Jin Zhen Xun
Meslek: Aktör, model, şarkıcı
Doğum Tarihi: 1980-Jan-20
Boy: 179cm
Kilo: 60kg
Burç: Balık
Kan grubu: AB
Aile: Abla, Abi

Hakkında


Piyasaya
ilk çıkıçını Korean duo UN ile 1999 yılında yaptı ama grup 2005de
ayrıldı. En çok bilinen rolü Goong'daki Prince Yul rolüdür. KJH aynı
zamanda aşırı zekidir, IQ'su 146dır, Einstein'ınkinden sadece 4 puan
düşük 0__o Eskiden Seoul National Universty'ye giderdi ama 2003 yılında
bıraktı. Şimdi Chung-Ang Üniverstesinin güzel sanatlar bölümünde
oyunculuk okuyor. Yüzmeyi ve bilgisayar oyunlarını çok seviyor.


Filmografi & Diskografi


Dramaları
* Love Strategy (Hunan TV, 2008)
* Witch Amusement as Yoo Joonha (SBS, 2007)
* Angel (2006, guest)
* Fog Street (KBS2, 2006)
* Goong as Lee Yul (MBC, 2006)
* Banjun Drama (SBS, 2004)
* Orange (SBS, 2002)

TV Series Theme Songs
* Yi Qi Zou, Walk Together, with Vivian Hsu, Love Strategy opening theme song (Hunan TV, 2008)

Filmleri
* DMZ (2004)
* Shut Up! (2004) ü

Diskografi
Album: Best Album (2006)
Album: 5 Stella Lights (2006)
Single: Sad Song (2007)
Single: Boku Wa Kimi Wo Aishiteru (2007)
Album: Eternity (2007)

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://unluler.allgoo.us
 
Kim Jeong Hoon
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
..::Ünlüler Fan::.. :: Ünlüler :: Erkek Oyuncular :: Asia Erkek Oyuncular-
Buraya geçin: