..::Ünlüler Fan::..

Türkiyenin en iyi ünlüler fanı...
 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Elizabeth Hurley

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
..::XENA::..
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 103
Kayıt tarihi : 17/08/09
Yaş : 28
Nerden : istanbul

MesajKonu: Elizabeth Hurley   Ptsi Ağus. 17, 2009 8:45 pm

Elizabeth Hurley





Elizabeth Jane Hurley. (d.10 Haziran, 1965) İngiliz model, yapımcı, tasarımcı ve eski aktristtir. 1990'lı yıllarda Hugh Grant'ın sevgilisi olarak ünlenmişdi.

Filmografi

Film

* Aria (1987) ... Marietta
* Remando al viento (1988) ... Claire Clairmont
* Kill Cruise (1990) ... Lou
* El Largo Invierno (1992) ... Emma Stapleton
* Passenger 57 (1992) ... Sabrina Ritchie
* Beyond Bedlam (1993) ... Stephanie Lyell
* Mad Dogs and Englishmen (1995) ... Antonia Dyer
* Dangerous Ground (1997) ... Karen
* Austin Powers: International Man of Mystery (1997) ... Vanessa Kensington
* Permanent Midnight (1998) ... Sandra Stahl
* My Favorite Martian (1999) ... Brace Channing
* EdTV (1999) ... Jill
* Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) ... Vanessa Kensington
* The Weight of Water (2000) ... Adaline Gunne
* Bedazzled (2000) ... The Devil
* Double Whammy (2001) ... Dr. Ann Beamer
* Dawg (2002) ... Anna Lockheart
* Serving Sara (2002) ... Sara Moore
* Method (2004) ... Rebecca Fairbanks
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://unluler.allgoo.us
 
Elizabeth Hurley
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
..::Ünlüler Fan::.. :: Ünlüler :: Kadın Oyuncular-
Buraya geçin: