..::Ünlüler Fan::..

Türkiyenin en iyi ünlüler fanı...
 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Mizushima Hiro

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
..::XENA::..
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 103
Kayıt tarihi : 17/08/09
Yaş : 28
Nerden : istanbul

MesajKonu: Mizushima Hiro   Perş. Ağus. 20, 2009 5:48 pm

Mizushima Hiro

İsim (romaji) Mizushima Hiro
Gerçek İsim: Saito Tomohiro
Meslek: Model, Aktor
Doğum Tarihi: 1984-Nisan 13
Doğum Yeri: Tokyo
Boy: 180cm
Kilo: 65kg
Burç: Koç
Kan grubu: AB
Aile: Anne, baba, 3 yaş büyük bir ablası var
Hobileri: Futbol, İngilizce çevirileri, Müzik, Hip-hop sözleri yazmak
Beslediği hayvan: Chihuahua cinsi Köpek "Richie"
Sevdiği yemek: Kremalı kek
Sevmedikleri: Fırında/Izgarada/Haşlanmış Balık
Tercih ettiği giyim şekli: Kot
Kime ait: reiiiiii~
Hana-Kimi' ekibinin onun için söyledikleri:


Shun:
Hala bu adamın nasıl bir kişiliğinin olduğunu anlayamadım ben ya.. Ha
ha. herzaman çok kibar ve düşünerek hareket eden biri gibi. Ama tabi
işin içine duygularını kattığı zaman nasıl bir insan olduğunu
bilemiyorum.
Toma: Tamamiyle anlaşılmaz biri.. Bence o bir
uzaylı! Fikirlerini, düşüncelerini falan duyduğum zaman resmen şok
oluyorum, A-tipi insanlardan çok farklı düşündüğü için sanırım. Ama
zamanla bunun ilginç olduğunu düşünmeye başladım..
Maki:
Anlaşılmaz biri.. Bazen kendi söylediği bir şeyi bile o kadar büyütüyor
ki her seferinde gerginliği farklı boyutlara ulaşıyor.. Onu gerçekten
hiç anlayamıyorum!
Hakkında minik:


Hiro çok kibar bir erkek, karşısındakileri
kırmamak için her zaman çok düşünerek konuşuyor. Amerikaya gitmek için
modellik yapmaya başlamış ve sonra oyunculuk da gelmiş, amerikaya
gitmekten de böylece vazgeçmiş sanırım ki hala bir şeyler çekiyor :p
Çok disiplinli, düzenli birisi. Kendine ait kuralları var ve bunları
kesinlikle çiğnemiyor.

Ivır Zıvır


- Babsının işi
gereğiyle 6-12 yaşları arasında Switzerlandda yaşadı, uluslar arası bir
okula gönderildi ve bu yüzden ingilizcesi çok iyi.
- Yurtdışına gitmek için para biriktirmek için başladığı modellik işinden sonra aktörlüğe başladı.
-
Çocukken hayali profosyonel bir futbolcu olmaktı. Lisede turnuvada 7
numaralı formasıyla oynarken uyluk kemiğini kırdı, doktorun dediğine
göre bir daha hiç futbol oynayamayacaktı, hatta tekrar yürümesinden
bile şüphelilerdi. Ancak gördüğünüz üzere şu anda ayakta, çoğunlukla
üzerinde 7 sayısı bulunan bir gerdanlıkla fotoğraf çektirir.
- Keio University Integrated Policy mezunu.
- yüzemiyor, yemek yapamıyor.
- bir erkeğin yapmaması gereken tek şeyin bir kadına vurmak olduğunu söylemişti
- evinde hiç yetişkin filmi olmadığını idda ediyor
- dış görünüşün en önemli özelliğinin diş olduğunu düşündüğü için dişlerine çok iyi bakar, şeker çikolata yemez,3 öğün fırçalar.
- eve gittiğinde derhal gşysilerini değiştirir.
- bir arkadaşı onun hoşlandığı kızla çıksa bile, asla onu çalmaya çalışmaz
- herşeyden işkillenen, huysuz bir kızdan ziyade yerinde olmak koşuluyla çok sinirli bir kızı tercih eder
- en sevdiği amerikan aktör brad pitt, ve japonyanın brad pitti olmayı çok istermiş
- sol yanağında 4 yaşındayken ablasıyla ettiği kavga sırasında olurşan bir yara izi var
- çocukken okuldan nefret eden koca bi sulugözün tekiymiş
-
hanazakiri no kimitachi e'de beraber oynadığı arkadaşları horikita
maki, oguri shun ve ikuta toma onun kendilerine çok uzak ve baya soğuk
biri olduğunu, kişiliğini tam çözemediklerini söylediler. hatta toma
onun bir uzaylı gibi olduğunu ekledi! xD
- bir keresinde bir mayonez
kutusunu aldı avare avare yürümeye başladı, yolda gördüğü çiçeklere ve
yapraklara mayonezi sıkıp onları yiyordu. çiçeklerin tadının daha güzel
olduğunu düşünüyormuş. 0__o
- anaokulundayken, çok hızlı
koşarmış. bir yarış kazanınca bütün arkadaşları onu kutlamak için
koşarak ona doğru gelirken hiro ağlamaya başlamış, arkadaşlarının ona
saldıracağını düşünmüş xD

- yatağında yastık yoktur. öyle uyur..

Filmografi

* Zettai Kareshi - Soshi (2008)
* Gokusen 2 - Hiro Misawa (2005)
* Ame to Yume no Ato ni (2005)
* Brother Beat - Yoshii (2005)
* Pink no Idenshi - Mizuki Ikushima (2005)
* Kamen Rider Kabuto - Souji Tendou/Kamen Rider Kabuto (2006)
* Kamen Rider Kabuto - Souji Kusakabe/Kamen Rider Dark Kabuto (2006)
* Hatsukare - Ibushi (2006)
* Lovely Complex - Ryoji Suzuki (2006)
* Kamen Rider Kabuto: God Speed Love - Souji Tendou/Kamen Rider Kabuto (2006)
* Kanojo to no Tadashii Asobikata - Fujiki Kyouji (2007)
* Watashitachi no Kyokasho - Yahata Daisuke (Math teacher) (2007)
* Hanazakari no Kimitachi e - Nanba Minami (2007)
* Gutannubo (Gout Temps Nouveau) Drama Special (2007)
* Absolute Boyfriend - Asamoto Soshi(2008)
* Hanazakari no Kimitachi e SP - Nanba Minami(2008)

Dublaj

* The Incredible Hulk - Bruce Banner

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://unluler.allgoo.us
 
Mizushima Hiro
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
..::Ünlüler Fan::.. :: Ünlüler :: Erkek Oyuncular :: Asia Erkek Oyuncular-
Buraya geçin: